Lightweight Pikantní kotlík s bulgurem kombinuje vynikající chuť s praktičností potřebnou v airsoftovém prostředí. Tento pokrm, připravený z vepřového a krůtího masa, bulguru, cibule, paprikové klobásy, špeku a žampionů, je obohacený o pikantní feferonky a chilli, což dodává jídlu nezapomenutelný šmrnc. Jeho lehké a snadno přenosné balení zajišťuje, že ho můžeš vzít kamkoliv, a rychlá příprava ti umožní vychutnat si teplé a výživné jídlo i uprostřed airsoftové akce. Pikantní kotlík s bulgurem je nejen výživný, ale také poskytuje dostatečnou energii a uspokojí tvůj chuťový smysl, což je ideální po náročném dni v terénu. Jídlo je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spojit outdoorové aktivity s kvalitním stravováním.
Toto jídlo je lepší alternativa MRE.
Složení:
vepřové maso (16procent), krůtí maso ( 14procent), bulgur pšeničný (13procent), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.
Nutriční hodnoty100 gJídlo
Energetická hodnota
kcal
106,0
424,0
Energetická hodnota
kJ
445,0
1780
Tuk
g
7,6
30,4
Nasycené tuky
g
2,6
10,4
Bílkoviny
g
7,9
31,6
Sacharidy
g
13,9
55,6
Cukry
g
0,6
2,4
Sůl
g
1,3
5,2
Toto jídlo je lepší alternativa MRE.
Složení:
vepřové maso (16procent), krůtí maso ( 14procent), bulgur pšeničný (13procent), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.
Nutriční hodnoty100 gJídlo
Energetická hodnota
kcal
106,0
424,0
Energetická hodnota
kJ
445,0
1780
Tuk
g
7,6
30,4
Nasycené tuky
g
2,6
10,4
Bílkoviny
g
7,9
31,6
Sacharidy
g
13,9
55,6
Cukry
g
0,6
2,4
Sůl
g
1,3
5,2
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.