Když potřebuješ po airsoftové akci obnovit své síly, Pikantní kotlík s bulgurem od Adventure Menu je pro tebe dokonalou volbou. Tento pikantní pokrm kombinuje vepřové a krůtí maso s bulgurem, cibulí, paprikovou klobásou, špekem a žampiony, doplněné feferonkami a chilli pro ten pravý ostrý nádech. Jeho lehké balení a snadná příprava ti umožní rychle se najíst a vrátit se zpět do hry. Pikantní kotlík s bulgurem nejenže zasytí tvůj hlad, ale také ti dodá potřebnou energii a chuť, kterou hledáš po náročném dni v terénu. Tento pokrm je nejen výživný, ale především nabízí výraznou a nezapomenutelnou chuť, která oživí tvé smysly a připraví tě na další dobrodružství.
Toto jídlo je lepší alternativa MRE.
Složení:
vepřové maso (11procent), krůtí maso ( 9procent), bulgur pšeničný (12procent), cibule, paprikováklobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka pšeničná, olej slunečnicový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr, ozdobné a kořenící přísady), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek.
1 balení - hmotnost 400 g plus - 10procent
Nutriční hodnoty
100g
400g
kcal
106
424
kJ
445
1780
Tuky
7,60
30,4
nasycené
2,6
10,4
Bílkoviny
7,9
31,6
Sacharidy
13,9
55,6
z toho cukry
0,6
2,4
Sůl
1,28
5,12
Toto jídlo je lepší alternativa MRE.
Složení:
vepřové maso (11procent), krůtí maso ( 9procent), bulgur pšeničný (12procent), cibule, paprikováklobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka pšeničná, olej slunečnicový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr, ozdobné a kořenící přísady), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek.
1 balení - hmotnost 400 g plus - 10procent
Nutriční hodnoty
100g
400g
kcal
106
424
kJ
445
1780
Tuky
7,60
30,4
nasycené
2,6
10,4
Bílkoviny
7,9
31,6
Sacharidy
13,9
55,6
z toho cukry
0,6
2,4
Sůl
1,28
5,12
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.